automobilisme

Albert Llovera mostra una millora a Silverstone

El pilot andorrà es col·loca en la catorzena posició provisional a falta de dues sessions més de qualificació

Albert Llovera mostra una millora a SilverstoneTWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera va arrencar ahir la seva segona prova del Campionat del Món de ral·licròs 2 de la temporada, que es disputava al llegendari circuit de Silverstone. Després de quedar fora de les semifinals a la cita inaugural a Bèlgica fa dues setmanes amb una 17a i última posició, ahir l’andor­rà va mostrar una millora significativa. Durant la jornada es van disputar les dues primeres sessions de qualificació d’un total de quatre i l’andorrà es va situar en la 14a posició provisional d’entre 17 competidors

Llovera va marcar un registre de 3’05’’675 en la primera tanda, que era el 14è millor temps. A la segona sessió va baixar el seu temps lleugerament, assolint 3’04’’967, però no es va veure reflectit a la taula ja que va obtenir el 15è millor registre total. En la suma de les dues tandes, Llovera ocupava el 14è lloc amb 59 punts, dos més que el seu immediat perseguidor i cinc menys que el predecessor.

Llovera es va mostrar satisfet dels resultats de la primera jornada. “Molt content per la millora que estem tenint, encara sense treballar res, solament en la conducció. Això és el Mundial”, escrivia l’andorrà a les xarxes després de la segona sessió.

Avui disputarà dues tandes més. Per poder accedir a les semifinals, l’andorrà necessita colar-se entre els 12 millors a la classificació global de les quatre sessions de qualificació.

tracking