esQUÍ

Verdú no descarta arribar a temps a les finals de la Copa del Món

El fet de no haver-se operat el lligament del genoll fa que l’esquiador es mostri optimista

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esquiador de la Federació An-dor­rana d’Esquí (FAE), Joan Verdú, va explicar ahir al matí durant la roda de premsa del balanç de la temporada que no està del tot descartat per representar el país a les finals de la Copa del Món del 2019. Aquest esdeveniment mundial tindrà lloc a Grandvalira i Verdú, tot i tenir el lligament del genoll parcialment trencat, es va mostrar optimista de cara a arribar per aquesta cita. “El fet que no hagi hagut de passar pel quiròfan permetrà que els terminis s’escurçin una mica, tot i que la prioritat és estar al cent per cent”, va manifestar l’esportista.

Verdú va continuar dient, amb un somriure, que “ja era un objectiu molt difícil estant en forma, i amb la lesió es complica. Ara bé, que arribi o no dependrà del que pugui esquiar aquest estiu”. Fins i tot es va aventurar a dir que a l’octubre estaria bastant preparat i al respecte el director tècnic de la FAE, Carles Visa, el va calmar en un moment de riures. Joan Verdú es troba fent tres hores diàries de rehabilitació, a més de gimnàs.

D’altra banda, Visa va declarar en termes generals de la campanya que “és menys impactant que la passada, no obstant això, estem convençuts que hem fet un pas més, i per tant el curs ha estat positiu”. Mireia Gutiérrez va manifestar que “tinc un regust estrany com sempre”, ja que esperava quallar més bones actuacions en Copa del Món (107a del Top Mundial). Verdú va aconseguir cloure entre els cent millors del planeta sent 87è en descens i 93è en gegant. Marc Oliveras va mantenir rànquings agafant punts en Copa d’Europa i en total va plantar-se al 133è lloc mundial en descens. Àxel Esteve seguirà en eslàlom tot i les diferències quant a la temporada anterior i Carmina Pallàs i Cande Moreno van realitzar un gran què en velocitat.

Verdú no descarta arribar a temps a les finals de la Copa del Món

tracking