El Vall Banc assoleix el triplet en el comiat d'Imbernón

Els gols de cap de Robert Ramos i Ilde Lima capgiren en dos minuts la final de la Copa Constitució

El Vall Banc assoleix el triplet en el comiat d'ImbernónXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Vall Banc FC Santa Coloma ja té el seu preuat triplet. Ahir va superar al Tic Tapa Sant Julià en la final de la Copa Constitució Protecvall i va assolir un títol que feia sis anys que no guanyava, el qual se sumava a la Lliga Multisegur Assegurances i a la Supercopa d’Andorra aconseguides també aquesta temporada. El conjunt colomenc, però, va haver de patir per posar la cirereta a la campa-nya després que els lauredians s’avancessin amb un gol d’Emiliano Fortete poc abans d’acabar la primera part.

No obstant això, el Vall Banc va fer un pas endavant a la segona meitat i en només dos minuts, al 76 i 77, va fer dos gols molt similars: de cap i amb un central com a autor. Primer, Robert Ramos va empatar en una jugada de córner i després Ilde Lima, escollit MVP del matx, va apropar el títol en una bona jugada col·lectiva.

Amb l’objectiu d’Europa assolit per tots dos equips, el duel va ser una mica descafeïnat. Amb tot, va ser molt especial per a Richard Imbernón, que s’acomiadava de la banqueta colomenca després de cinc campanyes plenes d’èxits i amb un títol que no havia assolit. “En cap moment he tingut la sensació que fos el meu últim partit. Són cinc anys en aquesta banqueta i d’això me n’adonaré amb el temps”, comentava Imbernón, que afegia sobre el seu futur que “tinc la meva família i feina aquí i vull continuar vinculat al futbol del país”. L’equip va voler reconèixer el treball del seu ja extècnic amb una mantejada. “És un títol dedicat al Richard i a tots nosaltres. No l’havíem guanyat i aquesta és la millor manera de marxar”, comentava Lima en acabar el duel.

Ara, el Vall Banc es prepararà per a una renovada primera fase de la Champions League.

El Vall Banc assoleix el triplet en el comiat d'Imbernón

tracking