El Reial Madrid conquereix la seva desena Eurolliga (85-80)

Els de Pablo Laso dominen la final i tomben el Fenerbahçe Dogus
Luka Doncic celebra una acció en la final d'ahir.

Actualitzada 21/05/2018 a les 07:26
El Reial Madrid va conquerir ahir la seva desena Eurolliga, la segona en només quatre anys. Els homes de Pablo Laso es van fer amb el domini de la final davant el Fenerbahçe Dogus Istanbul, el fins ahir vigent campió de la màxima competició continental, i van deixar el mític tècnic Zelimir Obradovic sense el seu desè títol d’Eurolliga personal i el segon consecutiu.
Malgrat marxar al descans per sota en el marcador (38 a 40), el conjunt blanc va saber gestionar els petits avantatges que va adquirir a partir del tercer quart i va arribar al tram final de partit amb un coixí que li va donar certa comoditat per endur-se el partit amb solidesa per un 85 a 80.

Fabien Causseur va ser el millor dels blancs després d’anotar 17 punts i sumar 21 crèdits de valoració, seguit d’un Luka Doncic que va celebrar el nomenament d’MVP de la temporada, el més jove en la història de l’Eurolliga, amb 15 punts i 17 de valoració, en el que molts especulen que va ser el seu darrer partit a Europa.
En el duel pel tercer lloc, un Zalgiris que va creure més en la victòria es va imposar al CSKA de Moscou per 77 a 79.