Richard Imbernón deixa el Vall Banc

Demà dirigirà el seu últim partit amb el club colomenc després de cinc anys

Richard Imbernón deixa el Vall BancAlbert Canes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Vall Banc FC Santa Coloma ha gaudit els darrers cinc anys d’un cicle dominador important. Cinc lligues que s’han transformat en cinc participacions a la Champions i dues supercopes, han situat el club colomenc com el gran referent del futbol nacional. En tots aquests anys plens d’èxits hi ha una peça clau que ha liderat el projecte: Richard Imbernón. Va arribar a la banqueta colomenca fa cinc temporades i ahir el tècnic va anunciar que la deixarà després de la final de la Copa Constitució de demà.

“La lliga andorrana és una competició que està creixent, cada cop és més professional. Té moltes coses bones però també altres de dolentes. Principalment el fet de tenir pocs equips i repetir molt sovint els rivals”, explicava Imbernón, que afegia que “el discurs d’un entrenador té una data de caducitat, i la meva ja ha arribat”. El fins demà tècnic del Vall Banc pretén seguir entrenant, però no a la competició nacional, on després de cinc anys “costa trobar la motivació”. No obstant això, de moment no té cap oferta sobre la taula.

Imbernón va fer l’anunci en una roda de premsa en la qual no va faltar la plantilla, el cos tècnic i la directiva. Amb tots ells ha viscut moments inoblidables els últims cinc anys, però n’hi ha un d’especial, la classificació in extremis per a la segona ronda de la Champions a Armènia el 2014. “A nivell emocional va ser insuperable. Mai he viscut una sensació com aquella i només de recordar-ho m’emociono”, va assenyalar.

Per la seva part, el Vall Banc ja treballa per trobar un substitut a la banqueta que se’n faci càrrec de cara a la nova Champions. Per ara, s’està treballant tant amb noms del país com de fora.

tracking