atletisme

La cursa de l'illa aplega 2.700 persones

Nahuel Carabaña i Laia Martín van ser els millors a l’arribada

La cursa de l'illa aplega 2.700 personesXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 2.700 persones van sortir ahir al matí al carrer per participar a la 9a Cursa popular Illa Carlemany, un esdeveniment que tancava els actes que s’han fet durant tota la setmana al centre comercial dintre del Dia de l’esport per a tothom.

L’edició d’enguany ha estat marcada per les obres a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, que han fet que únicament hi hagués un circuit de dos quilòmetres i no pas un de cinc com era habitual. Una circumstància que ha fet baixar la participació (l’any passat hi va haver 3.500 inscrits), però tot i això la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, va declarar que “hi havia el risc que s’apuntés menys gent però ens hem de felicitar vist el temps, que tampoc ens ha acompanyat gaire enguany”.

En l’àmbit esportiu, Nahuel Carabaña (CAVA) va guanyar la cursa masculina amb un temps de 6’38”, mentre que en dones la vencedora d’adults va ser Sílvia Felipo. El millor temps, però, va ser per a Laia Martín, que va participar a la categoria 4 F, per a cor­redores nascudes l’any 2004.

La cursa de l'illa aplega 2.700 persones

tracking