ACB LLIGA ENDESA

Conjurat per a la 'final'

El MoraBanc és conscient que ha de guanyar avui el Delteco GBC per repetir play-off per segon any seguit

Conjurat per a la 'final'Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bàsquet Club MoraBanc Andor­ra disputa avui (12.30 hores) al Poliesportiu, sense cap mena de dubte, la final de la temporada. En cas que vencin el Delteco GBC, els andorrans tindran a tocar la classificació matemàtica, per segon any consecutiu, per al play-off de la Lliga Endesa. El primer pas que necessiten és retrobar-se amb la victòria després de dos duels seguits perduts a la lliga, a més del de la final de la Lliga Catalana. El segon serà que es donin una sèrie de combinacions de resultats desfavorables per als rivals directes en la lluita per acabar la fase regular de la competició domèstica entre els vuit primers classificats.

Aquest capítol va engegar ahir a la nit a les mil meravelles, ja que l’UCAM Múrcia va caure a casa davant el totpoderós Reial Madrid. Així, una derrota del Montakit Fuenlabrada a la pista del Divina Seguros Joventut, que per cert es veuen les cares a la mateixa hora, sumada a un triomf andorrà serviria per assolir un enorme i fantàstic objectiu. Si els de Néstor Che García assaltessin l’Olímpic de Badalona (per a la jornada 32 han tornat a donar d’alta el pivot cedit pel MoraBanc, Przemek Karnowski) els ulls s’haurien de focalitzar en el matx entre el València Basket i el Movistar Estudiantes (18.00 hores).

Una desfeta estudiantil esdevindria suficient, ara bé, els de Salva Maldonado arriben com un tro i potser la mirada s’hauria de fixar a La Laguna en el matx entre l’Iberostar Tenerife i el Futbol Club Barcelona Lassa (18.30 hores). Una cita que no necessita una combinació de cap mena amb altres partits i seria una última bala per cantar una espècie d’alirón a falta de dues jornades. Els culers tenen entre cella i cella la segona plaça, mentre que els de Fotis Katsikaris ansiegen el vuitè lloc, per tant, s’espera seguríssim un xoc d’alt voltatge i, tenint en compte els interessos dels del Principat, un èxit blaugrana en suposaria també un de l’Andorra. En resum, que si Fuenlabrada o Estudiantes no cauen, simplement una desfeta dels canaris reportaria un bitllet directe amb premi per al MoraBanc Andorra, sempre que aquest faci prèviament els deures.

La plantilla està conjurada, vol complir i que no se li torni a ennuegar un rival que no es juga res, únicament l’orgull i que tampoc pot comptar amb la seva estrella, Henk Norel. “Hem estat sis dies consecutius entrenant a un gran nivell i amb intensitat. Els jugadors saben què significa”, va sentenciar Joan Peñarroya.

EXPECTACIÓ

EL MORABANC PRESENTA AVUI EL NOU MEMBRE DE LA FAMÍLIA

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra està més que consolidat a la millor i més important lliga de bàsquet d’Europa, la Lliga Endesa, però certament li mancava un factor clau en el que és el show business del món de la pilota taronja: la mascota. Precisament en el matx d’avui el club presentarà a l’incondicional públic del Poliesportiu d’Andorra el nou membre de la família. El disseny premiat és de l’escolar que va guanyar el concurs que el club va fer amb Grans Magatzems Pyrénées.

tracking