Ral·licròs

Albert Llovera queda fora de les semifinals en el retorn

Va ocupar la 17a plaça a la general després de les qualificacions

Albert Llovera queda fora de les semifinals en el retornTWITTER

Albert Llovera ha tornat aquest cap de setmana al Campionat del Món de ral·licròs, concretament a la segona categoria del certamen, el Ral·licròs 2, amb la disputa de la cita de Bèlgica. El pilot tornava a la competició que ja va disputar l’any 2016, però no es va poder classificar per a les semifinals, que es disputaran avui.

Els participants havien de fer quatre tandes de qualificació, d’on sortia una classificació provisional, i els 12 millors pilots avançaven a les dues semifinals. Llovera va finalitzar en 17a posició després de les quatre sessions de qualificació i va anar progressant fins finalitzar amb 111 punts, a 22 de la 12a plaça, que donava accés a les semifinals. Després de la prova, el corredor va escriure a les xarxes socials: “Estem agafant ritme i treballem per fer-ho bé, però necessitem una mica de temps”. A més, el del Principat hi va afegir que “tot passa en molt poc temps i és una mescla d’adrenalina i molta emoció”.

La de Bèlgica ha estat la primera cita de Llovera en el retorn al Mundial de Ral·licròs 2 de les set que té previstes fer a bord del Fiat de l’equip PCR Sport i Guidosimplex. La següent cursa serà el 26 i 27 de maig a l’RX de la Gran Bretanya, que es farà al circuit de Silverstone.