atletisme

La Cursa popular Illa Carlemany ja acumula més de 1.600 inscrits

A causa de les obres, enguany només hi haurà un circuit de dos quilòmetres

La Cursa popular Illa Carlemany ja acumula més de 1.600 inscritsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 9a Cursa popular Illa Carlemany ja supera els 1.600 inscrits quan només falten quatre dies per la seva celebració el diumenge vinent al matí. La prova, organitzada per Govern amb el suport de l’Illa Carlemany i la Federació Andorrana d’Atletisme, estarà emmarcada un any més dintre del Dia de l’Esport per tothom, que s’està celebrant durant aquesta setmana al centre comercial amb algunes activitats esportives organitzades per diferents federacions com la de tennis, esports adaptats o hoquei patins. El nombre de corredors apuntats ahir a la nit era de 1.631, amb 942 per la cursa d’adults (pels nascuts fins al 2001), i 689 per la infantil, que tindrà cinc subcategories per tots aquells participants nascuts entre el 2002 i el 2011.

La cursa de l’últim any (la més nombrosa del país) va tenir 3.500 inscrits, a més d’uns centenars de corredors més que van participar a la prova sense dorsal. Un rècord que difícilment es superarà a causa d’alguns dels canvis que s’han hagut de fer des de l’organització. Fins a l’any passat hi havia dos recorreguts, de dos i el de cinc quilòmetres, però a causa de les obres a l’avinguda Meritxell i l’avinguda Carlemany es va haver de treure el circuit llarg, així com fer algunes variacions al traçat, que començarà a l’avinguda del Consell de la Terra i l’arribada al carrer dels Veedors, al Prat del Roure.

La cursa es farà diumenge a les 10.30 hores i les inscripcions estaran obertes durant tota la setmana fins dissabte a l’Illa Carlemany entre les 12 i les 20 hores.

tracking