El futur d'Iniesta s'allunya de la Xina i s'acosta al Japó

Jugaria al Vissel Kobe, equip del propietari de l’empresa Rakuten

El futur d'Iniesta s'allunya de la Xina i s'acosta al Japó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El futur d’Andrés Iniesta ha fet un gir de 180 graus durant les últimes hores. Fa unes setmanes va anunciar que deixaria el Futbol Club Barcelona, i llavors tot apuntava que el seu destí seria la Superlliga xinesa, i més concretament el Chongqing Dangdai Lifan, seguint els passos d’entre d’altres, el seu excompany al Barça, Javier Mascherano, anant a provar sort a la competició del país asiàtic. Però dilluns el conjunt de la Xina va sorprendre amb un comunicat on desmentia que tingués un acord amb el futbolista d’Albacete, tot i que no descartava algun tipus de col·laboració en aspectes que no tinguessin res a veure amb el futbol.

Però segons van informar ahir diversos mitjans catalans, l’aventura d’Iniesta fora del Barça no serà a la Xina, sinó al Japó, ja que hauria arribat a un acord amb el Vissel Kobe de la primera divisió japonesa per jugar-hi les properes tres temporades. Aquest equip ocupa la desena posició de 18 equips a la J1 League després dels primers 13 duels disputats, i és propietat d’Hiroshi Mikitani, cap de l’empresa Rakuten, que és des de fa uns mesos el patrocinador principal del Futbol Club Barcelona.

Segons aquestes informacions, el nou contracte d’Iniesta, que cobrarà 25 milions d’euros per temporada, es va començar a redactar diumenge passat, aprofitant la visita de Mikitani al Camp Nou per presenciar el clàssic del futbol espanyol entre el Barça i el Reial Madrid.

tracking