Samu Ponce és vuitè al Trofeu San Jorge d'Alcoy

Samu Ponce va ser el millor dels ciclistes de l’MVK*25 ACA al Trofeu San Jorge que es va disputar aquest cap de setmana a Alcoy (Alacant). El corredor del Principat es va colar en l’escapada inicial i finalment va entrar en el segon grup a meta amb una meritòria vuitena posició, a uns 46 segons del guanyador. Per la seva part, Julio Pintado va acabar en el tercer grup, malgrat que va patir una caiguda. La resta de components de l’equip apadrinat pel pilot de MotoGP no van poder acabar l’exigent prova, la qual només van poder finalitzar 54 corredors d’entre els més de 130 que van prendre la sortida.

Paral·lelament a Saragossa, Miquel Martínez i Joel Ponce van disputar el Trofeu Fèlix Rodríguez, el qual van acabar entrant amb el gran grup a meta.