L'arbitratge del clàssic encara porta cua

Des del madridisme acusen Messi de pressionar l’àrbitre i el seu entorn ho nega

L'arbitratge del clàssic encara porta cua

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Es preveia com un dels clàssics més descafeïnats dels últims anys i va acabar sent precisament tot el contrari. De fet, si el partit ja va tenir polèmica pel mal arbitratge, durant les hores següents s’ha anat arrossegant aquesta tensió amb diferents acusacions des d’un bàndol i l’altre.

Sergio Ramos i Emilio Butragueño van obrir la veda amb les declaracions postpartit, i a més des de l’entorn madridista acusen Leo Messi de pressionar l’àrbitre al túnel de vestidors durant el descans just després de l’expulsió de Sergi Roberto. Segons diferents mitjans espanyols, el futbolista argentí hauria dit al col·legiat “et cagues, et cagues, i ja està bé de regalar-los coses”. De fet, la tensió en aquell moment hauria estat força alta, ja que segons el diari Marca, des del club blanc asseguren que “el que va fer Messi és el més greu que hem vist des de fa temps”.

Mentrestant, des de l’entorn del jugador blaugrana neguen totes aquestes acusacions, i asseguren que les converses entre Messi i l’àrbitre van produir-se sobre la gespa, i afirmen que no va faltar el respecte a l’àrbitre, ni va dir-li cagat. De fet, a l’acta del partit, Alejandro José Hernández Hernández no va reflectir cap tipus d’incidència relacionada amb Messi durant el matx de diumenge.

Més enllà del clàssic, ahir el Chongquing Dangdai Lifan va desmentir el fitxatge d’Andrés Iniesta. L’equip xinès havia sonat com a destí del futbolista manxec, però en una nota pública va assegurar que “sobre l’arribada d’Iniesta, el club recorda que farem inversions racionals”, i va afegir que “no anirem contra la política de despeses de la federació ni distorsionarem el mercat xinès”. Per últim, va explicar que “aprofundirem en una cooperació amb Iniesta, però no futbolística”.

tracking