Empat en un clàssic tens i amb polèmica

El Madrid no aprofita l’expulsió de Sergi Roberto i el Barça manté la imbatibilitat

Empat en un clàssic tens i amb polèmica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El “clàssic descafeïnat”, tal com l’havien batejat, va acabar sent de tot menys descafeïnat. Des del primer minut, es va notar la tensió i els nervis habituals d’un partit entre l’FC Barcelona i el Reial Madrid, malgrat que no hi havia res en joc més enllà de la imbatibilitat dels blaugrana. Els dos equips van sortir motivats i tensats, deixant clar que els era igual que la lliga ja estigués sentenciada i això es va transformar en gols matiners.

Primer, Luis Suárez va culminar una volea perfecta per avançar el flamant campió al minut 10. Només cinc minuts després, va arribar l’empat de Cristiano Ronaldo, que en l’acció del gol es va torçar el turmell per una entrada de Gerard Piqué. El portuguès va poder continuar, però al descans va ser substituït per precaució. Com és habitual en els clàssics, la polèmica no va trigar a arribar. Just abans d’enfilar el camí cap als vestidors, Sergi Roberto va veure vermella directa per una agressió a Marcelo. Un parell de minuts abans, Gareth Bale havia fet una entrada dura a Umtiti mereixedora d’expulsió, però l’àrbitre no la va assenyalar.

El Barça va afrontar tota la segona meitat amb un home menys i es va notar el cansament. Tot i això, Messi va tornar a avançar els seus al 52’. No obstant això, el Madrid dominava i va fer l’empat amb un golàs de Bale a 20 minuts per al final. La polèmica va ressorgir poc després, quan l’àrbitre no va xiular un penal clar de Jordi Alba sobre Marcelo.

Finalment, els blancs no van aprofitar la superioritat i el duel va acabar amb empat a 2, i el Barça encara imbatut.

tracking