Motociclisme

Xavi Cardelús sortirà des de la 31a posició a Jerez

El pilot del Principat va patir una caiguda sense conseqüències

Xavi Cardelús sortirà des de la 31a posició a JerezSTYLOBIKE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va completar ahir la seva primera sessió d’entrenaments qualificatoris en un Gran Premi del Campionat del Món amb un regust agredolç. Per una banda, va poder seguir sumant experiència en aquest cap de setmana de noves sensacions per a ell, i per l’altra va tenir una caiguda a causa de la pujada de la temperatura de la pista que també va afectar molts altres pilots i que per sort no va tenir conseqüències importants.

Pel que fa als registres, el pilot del Principat va fer una millor volta d’1’44’’3, la qual va assolir en la tercera de les 17 que va realitzar i que el deixava a 2’’4 de la pole position, assolida per l’italià Lorenzo Baldassarri. “Malgrat l’incident, el temps aconseguit està dins d’un marge positiu i la diferència respecte a la pole també”, valorava Cardelús. La cursa arrenca a les 12.20 h i es podrà seguir per Movistar MotoGP.

Per altra banda, a la categoria reina, Cal Crutchlow es va fer amb la pole position, mentre que Dani Pedrosa i Johann Zarco completaven la primera línia de la graella de sortida. El millor resident del Principat a la qualificació va ser Àlex Rins, que va assolir el sisè millor registre.

tracking