Els 'isards' freguen l'èpica però no eviten el descens

Un xut a pals al temps afegit de James podria haver-ho canviat tot

Els 'isards' freguen l'èpica però no eviten el descensNÚRIA MORENO

Els isards van disputar ahir el dar­rer enfrontament de la temporada a la Conferència 1 sud contra una molt superior Croàcia en un partit en què només valia la victòria per evitar el descens. Era una fita complicada, però no impossible, i d’això n’era conscient el combinat dirigit per Peter Lucas i Josep Magallón, que va sortir al terreny de joc d’un Estadi Nacional amb força ambient donant-ho tot. En menys de 10 minuts ja guanyaven per 10 a 0, amb una penalitat d’Ian James i un assaig de Sebastien Caussé. Tot i això, la lògica es va anar imposant i Croàcia va prendre el domini per tancar la primera part empatant el matx (10-10).

Les ganes i l’entrega tricolor, però, no van cessar malgrat el cansament i només començar la segona part, Fité feia el segon assaig, que no va ser tranformat per James, que va estavellar la pilota al pal. Posteriorment, els croats van tornar a igualar, però Andor­ra no va trigar a tornar-se a posar per davant amb una penalitat del mateix James. Quan semblava que la victòria i la permanència estaven lligades, Croàcia va fer de nou l’empat al minut 40. Amb tot, miraculosament els isards van tenir una oportunitat més al temps afegit amb una nova penalitat de James, que amb molta mala sort, es va estavellar al pal.

Finalment, empat a 18 i descens cruel. “Ha estat una llàstima, ens queda un mal regust de boca, tot i que els jugadors han fet un partidàs”, valorava Magallón orgullós dels seus.