Ramon Aranda acaba la Titan Desert per 13è cop

Emili Pérez també creua la meta de Maadid dins del projecte solidari de la Fundació Asdent / Todo por Nacho

Ramon Aranda acaba la Titan Desert per 13è copFACEBBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’edició del 2018 de la Titan Desert ja és història i dos dels tres representants andorrans van creuar ahir la meta de l’última etapa a Maadid. Ramon Aranda i Emili Pérez van acabar la prova de BTT, mentre que Miguel Lorenzo va haver d’abandonar dilluns abans de prendre la sortida a la segona etapa a causa d’una gastroenteritis.

Ramon Aranda, que competia amb el Quality Team, va aconseguir acabar la seva 13a participació a la Titan Desert amb un temps final de 41 h 57’42” en la 359a posició general, i 58a de la seva categoria. A través de les xarxes socials, Aranda va assegurar que “deien que seria una passejadeta de 79 quilòmetres, però res d’això. Ha estat una etapa plena de trampes i de molt vent en contra, bancs de sorra i un gran pas de dunes”. A més, va voler agrair la feina del seu equip: “Les dues primeres etapes ho vaig passar fatal per culpa de les fortes rampes i molèsties a la cama i l’equip va tirar de mi per poder acabar. Són molt grans.”

L’altre finisher del Principat ha estat Emili Pérez, 545è amb quasi 72 hores sobre la bici, tot i que en el seu cas el resultat era el menys important, ja que formava part d’un projecte solidari. Va participar com un dels membres de l’equip Asdent / Todo por Nacho, que buscava recaptar fons per ajudar un nen de Barcelona que pateix la malaltia de Dent.

tracking