Tennis

Vicky Jiménez es proclama campiona sub-14 del Trofeu Comte de Godó

Vicky Jiménez Kasintseva es va proclamar ahir campiona del Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Comte de Godó en la categoria sub-14. La tennista del Principat va superar a la gran final Ariadna Geerlings per un lluitat 6 a 4 i 7 a 5 i es va embutxacar un nou títol de prestigi, ampliant el seu destacable palmarès amb només 12 anys. L’andorrana va rebre l’enhorabona del secretari d’Estat d’Esports, Jordi Beal, que es va desplaçar a Barcelona, i també va compartir uns instants amb Rafa Nadal, que va ser el campió en la categoria absolut. El manacorí va assolir el seu 11è Comte de Godó en superar a la final el grec Stefanos Tsitsipas per un clar 6 a 2 i 6 a 1, i posteriorment va fotografiar-se amb els campions de totes les categories a la pista central.

El proper repte per a Jiménez és un torneig del circuit Tennis Europe a Torelló.