La victòria de l'Engordany ajorna el títol del Vall Banc

Els de Filipe Busto es van desfer del Tic Tapa i amb un empat els colomencs seran campions la propera jornada

La victòria de l'Engordany ajorna el títol del Vall BancFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Vall Banc Santa Coloma haurà d’esperar una jornada més per proclamar-se campió de la Lliga Multisegur Assegurances després de la victòria per la mínima que va aconseguir ahir la UE Engordany contra el Tic Tapa Sant Julià. El triomf del Vall Banc de dissabte feia que ahir tingués el primer match ball per reeditar el títol sempre que l’Engordany no guanyés, però finalment els homes de Filipe Busto es van imposar al conjunt lauredià gràcies a una diana en pròpia porta de Jamal. La propera setmana s’enfrontaran els dos primers classificats, i tot el que no sigui un triomf de l’Engordany suposarà la cinquena lliga consecutiva per a l’equip de Richard Imbernón.

Al play-off pel descens, la lluita per no baixar segueix igualada i la diferència segueix sent la mateixa respecte a l’anterior jornada, ja que els dos equips que lluiten per evitar el descens van perdre. El Nóbrega Constructora FC Encamp va caure per 2 a 0 contra la UE Santa Coloma, segueix sent el cuer i ocupa plaça de descens a la Lliga Biosphere. Arturo Riestra a la primera meitat i David Maneiro al temps afegit van ser els autors dels gols dels groc-i-negres.

A l’altre duel, la Penya Encarnada va veure trencada la ratxa de tres victòries consecutives i va caure 0 a 3 davant de l’Inter Club d’Escaldes. Xavi Gallart va obrir el marcador per als escaldencs a la mitja hora de joc, mentre que a la segona part Òscar Reyes va sentenciar el partit amb dues dianes en només tres minuts. Tot i la derrota, la Penya Encarnada segueix mantenint el lloc de promoció de descens.

tracking