El TIM Andorra tanca amb èxit organitzatiu i esportiu

La selecció infantil es proclama campiona de la seva categoria

El TIM Andorra tanca amb èxit organitzatiu i esportiuBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La primera etapa del TIM Andor­ra 2018 va finalitzar ahir amb un èxit d’organització i participació un any més. 167 equips i quasi 1.900 jugadors i jugadores han gaudit del torneig més important de bàsquet base del sud d’Europa, que s’ha disputat a 13 ins­tal·lacions esportives del país.

La Federació Andorrana de Bàsquet ajuda l’empresa MATE a organitzar el torneig, i el director tècnic de l’entitat, Jaume Tomàs, va assegurar ahir que “hi ha hagut algun petit problema logístic, però la valoració general és positiva, i va agregar que “al final l’important és el que els nens juguin, ho passin bé i competeixin”.

Tot i que en aquestes edats els resultats no són el més important, els diversos equips andorrans van tancar el torneig amb una participació més que notable. La selecció infantil es va proclamar campiona de la categoria després de superar a la final el CE Laietà per 29 a 36. A més, l’infantil femení i el mini B del MoraBanc van ser tercers, i l’Escaldes segon en categoria premini. Resultats que avalen que “el bàsquet té molta tirada al país i que està pujant el nivell”, segons Tomàs.

tracking