Motociclisme

Xavi Cardelús sortirà des de la segona fila després d'aconseguir el sisè millor tempsTEAM STYLOBIKE

Xavi Cardelús sortirà avui de la sisena posició a la cursa del Campionat d’Europa de Moto2, que se celebra al Circuit Ricardo Tormo de Xest (València). L’andorrà del Team Stylobike va marcar el sisè millor temps a la suma de les dues sessions de qualificació amb un crono d’1’36”962, a vuit dècimes de l’autor de la pole position, el suís Jesko Raffin.

Cardelús va assegurar en baixar de la moto que “hem tornat a fer una bona feina i he rebaixat el meu temps absolut aquí en tres dècimes”, i va afegir que “a més, durant la sessió del matí he rodat amb molta constància”.

La segona cursa de l’Europeu arrenca a les 13.00 hores i està programada a 19 voltes.