L'FC Andorra empata i ja fa més de dos mesos que no guanya

Dos gols en accions de córner del jugador de la Unificación Bellvitge Roger Miralles, un a cada porteria, resolen l’enfrontament en els 10 primers minuts

L'FC Andorra empata i ja fa més de dos mesos que no guanyaFCA / N. F.

L’FC Andorra segueix sense aixecar el vol en aquesta segona volta. Només s’han assolit dues victòries i dels darrers 10 partits se n’ha guanyat un, ara ja fa més de dos mesos, concretament el 24 de febrer a la Borda Mateu contra el Valls (3 a 0). Des de llavors, els de Candi Viladrich han tingut molts problemes i mala sort, i han acumulat moltes derrotes i algun empat. Ahir semblava una ocasió clara per tallar la mala dinàmica contra la Unificación Bellvitge, però ni contra un rival en zona de descens es va poder sumar el triomf que donaria la tranquil·litat absoluta per la permanència.

El duel es va resoldre en els 10 primers minuts amb dos gols de córner del mateix jugador: el visitant Roger Miralles, que al minut 3 va superar Ferran Pol i al 10 va enviar una pilota al fons de la seva porteria. A partir d’allà ambdós conjunts van gaudir de moltes ocasions, tant a la primera part com a la segona, però cap va ser clara ni suficient per fer variar el marcador. Una acció que podria haver canviat el resultat va ser un penal clar no assenyalat al minut 33 sobre Àlex Martínez, a qui van agafar clarament de la samarreta i van fer caure.

Malgrat tot, l’àrbitre no va xiular res i el marcador final va ser d’1 a 1. “Crec que era força clar, però no l’han xiulat. No estem tenint la sort de cara, però s’ha de seguir amb el que tenim”, va comentar el tècnic, Candi Viladrich, després d’un duel que va veure des de la graderia ja que estava sancionat. “Vist com ha anat el partit al final és un bon punt, tot i que fa molts partits que no sumem de tres en tres”, va afegir.