detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Montakit Fuenlabrada segueix allunyant-se sense control de la lluita per ser al play-off. El conjunt madrileny va sumar ahir una nova derrota, la setena de manera consecutiva, i es va complicar una mica més l’objectiu de la classificació per al play-off. El botxí d’ahir va ser l’FC Barcelona Lassa, que va assolir un triomf ampli per 75 a 93.

Els blaugrana van realitzar una gran segona meitat a la qual van arribar caient per 41 a 40, però en el tercer quart van revertir el marcador i amb un parcial colpidor de 8 a 26 van encarrilar la seva 21a victòria de la temporada. Amb aquesta, s’asseguraven ser a les eliminatòries pel títol de manera matemàtica a falta de quatre partits per disputar-se. Ante Tomic va ser el clar líder del conjunt blaugrana gràcies als seus 20 punts, 10 rebots i 31 crèdits de valoració. Piere Oriola, amb 14 punts i 17 de valoració, va ser un altre dels jugadors destacats del duel.

Doble derbi

La jornada 30 continuarà avui amb un derbi madrileny entre l’Estudiantes i el Reial Madrid com a duel més destacat. En clau MoraBanc, dos rivals directes pel play-off es veuran les cares en un altre derbi, en aquest cas canari, entre l’Herbalife Gran Canària i l’Iberostar Tenerife, mentre que l’Unicaja rebrà el RETAbet Bilbao Basket i l’UCAM Múrcia visitirà el Kirlobet Baskonia.

tracking