Andrew Albicy sospira per l'Eurolliga o l'NBA

El menut base francès acumula una mitjana de 14,2 de valoració en els cinc darrers partits

Andrew Albicy sospira per l'Eurolliga o l'NBAFCBQ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andrew Albicy està vivint la segona temporada a les files del Bàsquet Club MoraBanc Andorra i la projecció del menut francès des que va arribar creix partit rere partit i a passos de gegant. Sobretot en relació amb l’encert en el llançament o si més no el vessant més ofensiu. De fet tenint en compte els darrers cinc enfrontaments ha registrat una mitjana de 14,2 punts de valoració i en els dos últims ha superat els 20 crèdits. Segurament té al pensament aconseguir en alguna de les cinc jornades que queden per finalitzar la fase regular de la Lliga Endesa el guardó d’MVP de la setmana.

En qualsevol cas, els jugadors saben que a final de curs el mercat de fitxatges engega amb certa força i ho donen tot damunt la pista, perquè els scouters dels conjunts grans es decantin quant a preferències. Una pràctica habitual de tota la vida. Ben bé no és el cas d’Albicy, ja que, per exemple, encara té contracte amb el MoraBanc (fins a la campanya 2018-2019) i va comentar ahir en zona mixta que està “fantàsticament bé a l’equip i a la ciutat”. Ara bé, com tothom vol i té dret a créixer i a aspirar alt.

El base gal sempre ha manifestat que li agradaria provar la màxima competició europea i no va dubtar a afirmar que “és clar que és el meu objectiu i també és veritat que seria un somni disputar l’Eurolliga o l’NBA si sorgeix l’oportunitat”. No obstant això, que no saltin les alarmes abans d’hora, ja que de moment hi ha director d’orquestra per a estona: “Em concentro en el que tenim al davant i posteriorment ja veurem què succeeix. En aquests moments no tinc constància que hi hagi altres entitats interessades en mi.” El creixement d’Andrew Albicy té la clau en l’autoexigència que s’imposa, perquè sense anar més lluny encadena una sèrie d’actuacions brillants i va valorar que “hi ha petits errors que es poden millorar i els treballo amb els tècnics”.

Finalment hi va haver ocasió pels riure arran del viral vídeo homenatge a l’humorista Miguel Gila protagonitzat per Jaime Fernández: “És un gran actor [Jaime] i fins i tot podria arribar a fer una petita pel·lícula [riu].”

LA FINAL DE LA LLIGA CATALANA ACB ESCALFA MOTORS AMB GORKA AIXÀS

La presentació de la final de la Lliga Catalana ACB es va dur a terme ahir al mateix escenari en què es veuran les cares l’1 de maig (12.30 hores) el Futbol Club Barcelona Lassa i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra. La representació andorrana al pavelló olímpic municipal de Reus va ser a càrrec del president del club, Gorka Aixàs.

tracking