BTT

Ramon Aranda i Miguel Lorenzo, a punt per a la seva 13a i 4a Titan Desert

Ramon Aranda i Miguel Lorenzo, a punt per a la seva 13a i 4a Titan Desert

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El compte enrere per a la 13a edició de la Titan Desert està arribant al seu final. Concre- tament només queden cinc dies per a l’inici d’una de les curses de BTT més dures del món. Novament, aquesta tindrà representació andor­rana amb l’incansable Ramon Aranda, que afrontarà la seva 13a participació. Enguany formarà part de l’equip Quality amb els catalans Joan Montaner i Luis Nelo, també experimentats a la prova. “A veure si podem acabar. Estic en un millor estat de forma que anys anteriors. Tinc la moral ben alta perquè el nivell d’entrenaments ha estat realment bo i he pogut fer molt d’esport”, assenyalava el Titan Legend.

L’altre andorrà que formarà part de l’equip Quality és Miguel Lorenzo, que després de no haver pogut assistir a les dues darreres edicions, torna a la cursa del desert, on participarà per quarta vegada, i ho farà al costat de la catalana Mònica Minguet. Per la seva part, empès per un repte solidari, Emili Pérez també competirà enguany a la Titan Desert després de sis anys d’absència.

Aquesta edició, que es disputarà entre el 29 d’abril i el 4 de maig, comptarà amb el recorregut amb més desnivell de la seva història, amb 7.500 metres de desnivell repartits en els 620 quilòmetres del traçat.

tracking