El camp municipal de la Seu du des d'ahir el nom del tècnic Emili Vicente

El camp municipal de la Seu du des d'ahir el nom del tècnic Emili VicenteTWITTER ALBERT BATALLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El servei d’esports de l’ajuntament de la Seu d’Urgell va informar ahir mitjançant el compte oficial de la xarxa social Twitter que l’acte d’homenatge a l’ex-entrenador mort del Futbol Club Andorra, el maig del 2017 per una fatídica aturada cardíaca mentre feia ciclisme al país, Emili Vicente, es va celebrar a la tarda sota la presència de “gran afluència de gent [150 persones] per recordar una gran persona”. El camp municipal de la Seu ja du el nom de Vicente i es pot apreciar a la placa que van descobrir.

L’FC ANDORRA VISITA EL LÍDER

L’FC Andorra visita aquest migdia (12.00 hores) el camp del líder del grup 2 de primera catalana, el San Cristóbal, en un context no massa favorable tenint en compte que els homes de Candi Viladrich no coneixen la victòria des de fa cinc jornades. Els andorrans porten un seguit de setmanes en terra de ningú a la classificació, tot i que ansien tres punts que els permetin assegurar-se, si més no, virtualment la permanència. No ho tindran gens fàcil, ja que es toparan amb un rival que acumula una ratxa positiva de quatre duels seguits vencent i en tot el que va de campanya sempre ha sumat com a local.

“Els resultats no ens estan acompanyant, encara que pel que fa al joc no ho estem fent del tot malament”, va comentar el porter tricolor Xisco Pires, que hi va afegir que “és veritat que ens manca gol”. Ara bé, la motivació estarà als cossos i ments dels jugadors del Principat, perquè “anirem a donar-ho tot i mirar que no aconsegueixin l’ascens tan ràpid”.

tracking