Vòlei

El CV Encamp necessita un 'miracle' per seguir viu

La derrota d’ahir obliga als encampadans a superar aquest matí el CV València per un marcador exacte de tres a zero

El CV Encamp necessita un 'miracle' per seguir viuCV ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Vòlei Encamp té un peu fora de la fase d’ascens a Superlliga 2 degut a la derrota que va patir ahir a Pinto, Madrid, en el matx d’estrena contra el SAD Recuerdo. El marcador va ser dur d’assumir pels andorrans, ja que va esdevenir un contundent zero a tres (19 a 25, 15 a 25 i 21 a 25) i aquest matí (09.00 hores) necessiten guanyar per tres a zero i només val aquesta combinació enfront el CV València. D’aquesta manera els encampadans accedirien a les semifinals i el somni de formar part de la Superlliga 2 es mantindria intacte.

“Hem començat força bé, amb un sis a zero a favor, però ens ha pogut l’ansietat de voler realitzar correctament les coses”, va explicar el president i alhora jugador Javi Borrego amb un to de ràbia. I concretament d’aquest sentiment, perquè “som plenament conscients que podíem guanyar. Hauríem d’haver lluitat molt més i certament costa de pair, no obstant això, hem de passar pàgina tots plegats i centrar-nos en el que ve”, va assegurar.

De cara a l’enfrontament davant els valencians, Borrego té clar que la plantilla es deixarà l’ànima i sobretot “serem nosaltres mateixos damunt de la pista, que és el que ens ha faltat i el que ens ha permès triomfar al llarg de la temporada regular”.

tracking