Trial

La placa de Toni Bou ja llueix al Bulevard de les Estrelles del Fener

El pilot va fer una exhibició amb la moto i posteriorment es va descobrir la seva estrella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Bou ja disposa des d’ahir d’una placa al Bulevard de les Estrelles del Fener Boulevard. El primer homenatjat en aquest projecte conjunt del comú d’Andorra la Vella i l’Associació de Comerciants del Fener Boulevard va ser Cyril Despres al novembre, i ara ha estat torn del pilot de trial resident, que ha guanyat 23 vegades el Campionat del Món (11 cops a l’aire lliure i 12 indoor).

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va explicar que “Toni Bou és el campió més gran del món en l’àmbit del motociclisme, és un honor que sigui resident al nostre país i és una estrella merescudíssima”, i hi va afegir que, “a més, també és una persona humil i propera, i important perquè els joves vegin com s’ha de ser com a esportista”. De la seva banda, Bou es va mostrar emocionat i va assegurar que “és molt especial i és un dia que recordaré per sempre”, i va agregar que passa “moltes vegades per aquí, i que et posin una estrella al mig del carrer amb el teu nom i la teva firma en un lloc tant especial és una cosa que toca”.

Els dos primers homenatjats al Bulevard de les Estrelles estan relacionats amb el món del motor “aprofitant que Andora la Vella és la capital mundial del motociclisme”, tal com va justificar Marsol. A més, va explicar que la placa del pilot de MotoGP Marc Márquez “ja està preparada i podria ser la següent, falta mirar l’agenda i trobar el dia”, i després “a poc a poc vindran totes les estrelles possibles que ens visitin i algunes personalitats que viuen al país”.

Més enllà d’aquest reconeixement, no està sent un any fàcil per a Toni Bou, que al febrer es va trencar tres vèrtebres lumbars i va estar a punt de perdre’s la temporada, tot i que finalment va poder guanyar el Mundial indoor. El resident va reconèixer que “ha sigut una lesió molt complicada i ara m’estic recuperant, i he de pensar que he tingut sort perquè podria haver estat molt pitjor”. Entre els propers objectius per a Bou hi ha la cita andorrana del Mundial, ja que admet que té “l’espina clavada de l’any passat i m’agradaria molt poder aconseguir la victòria aquí”.

La placa de Toni Bou ja llueix al Bulevard de les Estrelles del Fener

tracking