Bàsquet

El Morabanc Andorra arriba a la trilogia de llibres solidaris

El club presenta ‘El joc que estimem 3’, en favor de l’Unicef i amb relats de Jaka Blazic i Quique Villalobos, entre d’altres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra ja té la seva particular trilogia de llibres. El club va presentar ahir al vestíbul de la sala d’actes del Prat del Roure, a Escaldes-Engordany, El joc que estimem 3, la tercera entrega del recull de relats en què el fil conductor entre tots és l’amor pel bàsquet i els beneficis del qual són per a l’Unicef. En aquesta edició col·laboren 13 personalitats diferents, entre les quals es troba el jugador de l’equip Jaka Blazic, que explica com va viure els darrers minuts de la final de l’Eurobasket, en què es va adjudicar l’or amb Eslovènia. “Veuré la reacció que té la gent i si soc bo deixaré el bàsquet i començaré a escriure”, va bromejar ahir a la presentació l’escorta, que hi va afegir, ja en un to més seriós, que “és una cosa diferent, amb tota la gent hem volgut captar diners per l’Unicef i espero que funcioni”.

També hi ha col·laborat l’exjugador de l’aleshores Festina Andorra i actual representant de jugadors Quique Villalobos, que va explicar que “no havia escrit res mai, i bé, recordant velles històries, un passa una bona estona”. També va descriure que “el meu relat és una xorrada, és del Quique Villalobos d’aquella època, al qual anomenaven el de les esmaixades, i a mi em va arribar a molestar durant un moment. També recordo Andorra, ja que van ser quatre anys feliços per a mi”.

Juanma Iturriaga, exjugador del Reial Madrid, ha escrit el pròleg, mentre que la nòmina de col·laboradors la completen el preparador físic de l’equip, Miguel Ángel Rodellar, l’escriptor Joan Peruga, els periodistes David Carnicero, Ernest Macià, Àlex Oliva, Ricard Poy, Mònica Bordas i Gemma Rial, la tècnica en comunicació Isabel Drets i el cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez. El president del MoraBanc Andorra es va mostrar satisfet d’haver tirat endavant una nova edició del llibre. “Ja podem dir que hem fet una trilogia. Esperem que funcioni com cada any, a més ho fem per una bona causa en benefici de l’Unicef. És quelcom que ens apassiona”, va indicar.

JANKOVIC AFIRMA QUE L'EQUIP PENSA D'ASSOLIR EL RÈCORD DE TRIOMFS

Des de l’aturada de la lliga del febrer, aquest MoraBanc Andorra ha fet evident que va camí de fer història. Ha aconseguit el rècord de triomfs seguits del club, amb set victòries consecutives, i té grans possibilitats de ser al play-off una temporada més. Això, però, no és suficient per a la plantilla, que també vol assolir el millor balanç de victòries de l’entitat tricolor, que actualment és de 20, corresponent a la campanya 1994-1995, en la qual, això sí, es van disputar 38 enfrontaments. “Personalment, crec que el millor seria aconseguir el rècord de victòries de la història de l’Andorra. Crec que això és encara més important per a cadascú de nosaltres. Com més victòries tinguem fins a final de temporada, més gran serà la història d’aquest ”, va explicar ahir en zona mixta Vlado Jankovic, que va afegir que “estaria molt content de guanyar quatre dels propers sis partits”.

El Morabanc Andorra arriba a la trilogia de llibres solidaris

El Morabanc Andorra arriba a la trilogia de llibres solidaris

tracking