Trial

Xavi Casas apunta al Campionat dels Estats Units

L’andorrà es prepara al circuit espanyol per a un nou curs al Mundial 2, el qual no farà sencer per provar-se a Amèrica

Xavi Casas apunta al Campionat dels Estats UnitsX. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Casas disputarà a partir del 19 i 20 de maig a Camprodon la seva segona temporada al Mundial 2 de TrialGP. A partir d’allà arrencarà oficialment una temporada plena de cites i d’objectius ambiciosos per poder fer un salt de qualitat al Campionat del Món amb l’equip Gas Gas, pel qual va anunciar que fitxava el passat mes de desembre. L’escuderia catalana i l’andorrà encara han d’acabar de dissenyar el calendari que seguirà durant el curs, però tot apunta que no realitzarà les vuit cites del circuit mundial.

El motiu és que Gas Gas i Casas volen disputar alguna cursa del Campionat dels Estats Units a partir del setembre, i d’aquesta manera el calendari no es faria tan llarg i a nivell de pressupost seria més factible de quadrar. Es tractaria de fer dues curses, una a Califòrnia i l’altra a Canadà, la primera i segona setmana de setembre. No obstant això, tot plegat encara s’ha de concretar en una reunió que tindran a finals d’aquesta setmana l’equip i el pilot. L’únic confirmat per ara és que disputarà el GP d’Espanya i el d’Andorra, el juny.

Mentrestant, Casas s’està centrant en el Campionat d’Espanya per preparar-se. El cap de setmana passat va ser a Sigüenza (Guadalajara) fent la segona prova del certamen espanyol, on va ocupar la 18a posició en la categoria TR2. També hi van ser en aquesta cita Oriol Pi, quart en TR3, i el jove Gaudi Vall, 11è en cadets.

tracking