Esquí

Verdú es lesiona el genoll de gravetat

L’andorrà estarà vuit mesos de baixa i s’operarà la zona afectada en un mes

Verdú es lesiona el genoll de gravetatAGENCE ZOOM

Males notícies per a l’esquí andor­rà. Joan Verdú va patir una lesió al genoll dret que el deixarà apartat de la competició uns vuit mesos. El corredor estava fent una sessió de bicicleta quan en un tram moll va caure, va fer un mal gest al genoll i li va provocar la lesió. A conseqüència d’aquesta caiguda, Verdú haurà de passar per quiròfan, tot i que l’operació no es podrà dur a terme fins d’aquí a un mes, aproximadament, una vegada hagi baixat la inflamació de la zona afectada. La part menys negativa del contratemps en el principal referent de l’equip andorrà és que aquesta ha arribat just al final de la temporada, per la qual cosa, si tot va segons el previst, el nombre de proves que es perdrà no serà gaire elevat i podria reaparèixer a finals d’aquest any o principis del següent.

Nacional d’eslàlom

L’estació de Vallnord-Ordino Arcalís va acollir ahir la prova d’eslàlom del Nacional, en el qual Àxel Esteve i Clàudia Mijares es van coronar campions d’Andorra. El primer d’ells ho va fer d’una manera clara, obtenint els millors temps tant a la primera com a la segona mànega i amb un temps total d’1’34’’02 amb el qual deixava el segon més ràpid de l’eslàlom, l’espanyol Ricard Ortega, a més de dos segons, mentre el podi el va tancar Xavi Salvadores a 2’’43 d’Esteve. El tercer lloc del Campionat d’Andorra va ser per a Robert Solsona, cinquè a la cursa.

Pel que fa a la categoria femenina, Mijares es va proclamar campiona tot i que la millor baixada a la cursa va ser de l’espa-nyola Mirentxu Miquel, amb 1’42’’00. El podi el va tancar Cande Moreno, segona en el Campionat d’Andorra i Xènia Rodríguez, quarta a la prova, va ser tercera del Nacional. Avui s’abaixarà el teló a Arcalís amb el gegant.