Esquí

Axel Esteve s'imposa a Arcalís i Clàudia Mijares acaba segona

L’andorrà finalitza en el primer lloc l’eslàlom FIS per davant de Ricard Ortega i Àlex Rius

Axel Esteve s'imposa a Arcalís i Clàudia Mijares acaba segonaCRÈDIT ANDORRÀ SUPPORTING

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Axel Esteve va adjudicar-se ahir l’eslàlom FIS celebrat a Vallnord-Ordino Arcalís amb un temps d’1’33”34. L’andorrà va marcar el millor crono tant a la primera baixada (45”74) com a la segona (48”00), i va aconseguir un triomf amb autoritat sobre l’espanyol Ricard Ortega, que va ser segon a 1”39 d’Esteve, amb una marca d’1’35”13. L’última plaça del podi també va ser tricolor, ja que Àlex Rius va finalitzar en tercera posició amb un temps d’1’36”46, a 2”69 del vencedor. A més, sis representants més de la FAE van finalitzar entre els deu primers: Xavi Salvadores va ser quart; Pol Suárez, cinquè; Xavi Cornella, sisè; Matías Vargas, setè; Robert Solsona, novè, i Albert Pérez, desè. En canvi, Marcos Arguelles, Joaquim Galí, Albert Torres, Pol Robert i Kevin Courrieu van quedar fora a la primera mànega.

En categoria femenina, el triomf va ser per a l’esquiadora catalana Mirentxu Miquel, que va dominar la primera baixada i va ser segona a la segona mànega, per aconseguir un temps final d’1’42”35. La millor andorrana va ser Clàudia Mijares, que va ser segona amb un crono d’1’44”50, a 2”15 de la victòria. L’últim lloc del podi va ser per a la també espa­nyola Cèlia Abad. Pel que fa a la resta de representants de la FAE, Laura Arnabat va ser quarta; Xènia Rodríguez, cinquena, i Laia Robert, setena. Cande Moreno va quedar fora de la competició a la primera mànega.

La competició no s’atura a Vallnord-Ordino Arcalís i avui l’estació acollirà el Campionat d’Andor­ra d’eslàlom tant en categoria masculina com femenina, mentre que per demà quedarà el Nacional de gegant.

tracking