El MoraBanc acumula vuit jornades seguides al play-off

Des de la vintena jornada els homes de Peñarroya es troben a les places de premi

El MoraBanc acumula vuit jornades seguides al play-offFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra, en relació amb els últims quatre partits que ha disputat, no acumula una bona ratxa de resultats, no obstant això, val a destacar que està aguantant el tipus i el ritme frenètic del final de l’actual temporada de la lliga Endesa. El conjunt tricolor es troba entre els vuit primers classificats de forma consecutiva des de la vintena jornada i, per tant, en porta un total de vuit. I en el cas de superar demà al Poliesportiu el Movistar Estudiantes (18.00 hores) seguirà mantenint-se en posicions de play-off a falta de sis cites per completar la fase regular de la competició domèstica.

La campanya anterior, des de la 23a fins a la 34a, els andorrans van fer-se amos i senyors de la vuitena posició i s’hi van aferrar com si els hi anés la vida. Un total de dotze jornades seguides defensant fèrriament l’única plaça privilegiada que quedava lliure, ja que les set de més amunt ja tenien nom i cognom. En canvi, curiosament a aquestes altures pràcticament no hi ha res decidit ni per dalt ni per baix.

Una dada que demostra la major dificultat que hi ha enguany pel superior nivell que tenen les plantilles, certament de més renom, molt més ambicioses i afamades d’assolir reptes motivants. El MoraBanc és sisè en la classificació, però no té permès relaxar-se, ja que empata amb l’UCAM Múrcia, l’Herbalife Gran Canària i el Montakit Fuenlabrada, a un balanç de 15 triomfs i 12 derrotes. Tot roman apretadíssim i, sense cap mena de dubte, una patinada més com la de dimecres passat al Coliseum del San Pablo Burgos (va cedir un avantatge de més 12 punts) podria provocar una decepció important, pel que fa al balanç del present curs. I també a la moral del club, que des d’un primer moment no ha dubtat a afirmar que vol ser al play-off.

Ara bé, una victòria i una punxada dels perseguidors alhora donaria pas a la glòria i precisament això és el que pot succeir a partir d’avui que comença la jornada 28 de lliga amb un Fuenlabrada-Reial Madrid. A més, hi haurà un Kirolbet Baskonia-Iberostar Tenerife (els canaris encara no estan descartats), un Gran Canària-Múrcia i un Unicaja de Màlaga-Barça Lassa. Finalment, tornant a les ratxes i rècords: si els del Principat no baixen del vuitè lloc, fins al final, acumularan quinze jornades en zona de play-off. Quasi mitja temporada.

tracking