Trial

La federació vol comptar amb Toni Bou en alguna classe dels cursets

L’ens presenta la quarta edició de la iniciativa per a infants a Sant Julià i admet contactes amb el campió del món resident per tenir-lo com a mestre de luxe

La federació vol comptar amb Toni Bou en alguna classe dels cursetsCOMÚ SANT JULIÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Motociclista d’Andorra (FMA) va presentar ahir la quarta edició dels cursets de trial per a infants, que van arrencar a la tarda i s’allargaran les vuit properes setmanes, amb una sessió els dimecres per als no iniciats a la plaça de la Germandat, en la qual el material és a càrrec de la federació, i una altra els dissabtes per als que ja tenen unes nocions a Naturlandia, en què cadascú porta una moto pròpia. Una de les principals novetats d’aquest any és que l’ens espera poder comptar amb Toni Bou en alguna de les classes que es faran al llarg d’aquests dos mesos. “N’hem parlat amb ell, s’ha ofert a la federació a contribuir i és probable que puguem comptar amb ell”, va assenyalar ahir la presidenta de l’FMA, Natàlia Gallego, que hi va afegir que “seria una gran sort poder tenir un campió del món amb els nens”.

De moment, no estava concretada una data de quan podria aparèixer Bou per donar consells als més joves. Qui sí que seran en cadascuna de les sessions són Jordi Pascuet, Josep Maria Pi i el pilot de 18 anys Oriol Pi. Ell és l’actual referència andorrana per als que s’inicien, especialment per als joves del nou equip de tecnificació, que també va ser presentat ahir. “Des de la meva experiència personal veig que és una gran oportunitat fer aquests cursets, ja que pots tenir una continuació fins arribar a la competir”, va indicar Pi.

Gairebé 200 nens han passat pels cursets i aquesta edició la federació compta amb una dotzena d’inscrits en les sessions de no iniciats i sis a les de Naturlandia, que esperen que augmentin a mesura que el bon temps arribi.

tracking