Futbol sala

La selecció disputarà dos partits amistosos contra País de Gal·les al juny

La selecció disputarà dos partits amistosos contra País de Gal·les al junyFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Futbol va confirmar ahir que la selecció de futbol sala disputarà dos partits amistosos contra el combinat del País de Gal·les el proper mes de juny. Els duels es disputaran els dies 2 (a les 17.00 hores) i 3 (a les 12.00 hores) i en tots dos casos es disputaran al Poliesportiu dels Serradells, i serviran per preparar el Premundial que se celebrarà al gener.

Pel seleccionador nacional, Xavi de la Rosa, “el juny és una data perfecta perquè els jugadors ja hauran acabat la temporada amb els seus clubs. Últimament hem fet un parell d’entrenaments, però entenc que ara els futbolistes s’han de centrar en els seus equips i llavors ja agafarem contacte per saber on estem”.

Sobre el rival en aquests duels de preparació, Gal·les, de la Rosa va manifestar que “és una de les seleccions que més ha millorat en els últims anys, si no la que més i juguen molts partits”, i va afegir que “quan nosaltres vam anar allà a jugar contra ells estaven a la part baixa del rànquing, ara ja són a mitja taula i seran una bona pedra de toc per fer-nos una idea de com estem”.

El tècnic tricolor també va destacar que “la nostra selecció és molt jove, ara estem tenint un grup de 18 o 19 jugadors dels que quedaran 14, i la mitjana d’edat és molt baixa, així que ens anirà bé començar a tenir contacte, i de cara a la tardor ja jugarem, mínim, un parell de partits més”.

tracking