Futbol sala

Saviola, convocat amb el Barça Legends, es perdrà l'anada de la final de lliga

Saviola, convocat amb el Barça Legends, es perdrà l'anada de la final de lligaA. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Javier Saviola no podrà estar present en el partit de l’anada de la final de la Lliga Viatges Pantours, previst per aquest divendres a les 21 hores al Centre Esportiu de Sant Julià entre el SAE i el Sideco FC Encamp. El motiu és que el resident il·lustre té un altre compromís en menys de 24 hores després ben lluny del Principat. L’argentí es tornarà a vestir de blaugrana dissabte per disputar el duel del Barça Legends contra les llegendes de la Seleçao Pernambucana a la ciutat brasilera de Recife, a Sao Lourenço de Mata.

El conejo és una de les cinc novetats en la llista de convocats que va fer oficial ahir el tècnic Albert Chapi Ferrer, juntament a altres glòries com Roberto Bonano, Arnau, Juan Pablo Sorín i Frank de Boer, els quals s’uniran a altres habituals com Belletti, Edmílson, Mendieta, Simao, Rivaldo, Dani García, Aloiso, Sánchez Jara, Nadal, Dehu, Giovanni Silva, Abidal i Goiko.

El partit entre el Sant Julià i l’Encamp s’havia de disputar a principis d’aquesta setmana, però dies abans es va canviar la data per divendres i això va provocar la baixa de Saviola. No obstant això, l’argentí sí que podrà estar en el partit de la tornada, que se celebrarà el proper dijous 19, també a les 21 h. En aquest duel es decidirà el campió de lliga 2017/2018.

tracking