Xavi Areny, 31è a la cursa de Madonna di Campiglio

Es queda a tocar del Top-30 a l’última Copa del Món del curs, on Gerber Martín finalitza 38è i Jordi Solé abandona

Xavi Areny, 31è a la cursa de Madonna di CampiglioFAM

L’estació italiana de Madonna di Campiglio va acollir ahir la cursa individual de l’última Copa del Món de la temporada d’esquí de muntanya on Xavi Areny va ser el millor dels participants andor­rans a la prova sènior amb la 31a posició aconseguida. L’esquiador de la FAM (Federació Andorrana de Muntanyisme) va creuar la línia de meta a poc més de quinze minut del vencedor, que va ser el corredor local Robert Antonioli. Els participants locals van ser els absoluts dominadors de la cursa, ja que a més del triomf, van monopolitzar la resta del podi amb el segon lloc de Michele Boscacci i el tercer de Matteo Eydallin. Entre la resta de representants tricolors, Gerber Martín va ser 38è, a 17’15” dels guanyadors, i Jordi Solé va haver de retirar-se per problemes físics.

Ahir també es va disputar la cursa individual en categoria júnior on, igual que a la jornada de divendres amb la prova esprint, Sergi Casabella va ser el millor dels representants del Principat. Ahir va aconseguir finalitzar en 11a posició amb un temps d’1 h 27’32”, a nou minuts del vencedor, el corredor suís Julien Ançay. A més, Carles Serra va ser 13è i Arnau Soldevila 15è.

El tècnic de la FAM, Xavi Comas va assegurar després de la prova que “ha estat una bona manera de tancar la temporada. Tots els nostres corredors han lluitat fins al final”, i va afegir que “era una cursa tècnica en el seu conjunt i amb neu variable”.