Xavi Areny acaba 23è a l'esprint de Madona di Campiglio

Xavi Areny acaba 23è a l'esprint de Madona di Campiglio

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Xavi Areny va aconseguir divendres a la nit la 23a posició a la cursa esprint de l’última Copa del Món de la temporada, que se celebra a Madona di Campiglio, a Itàlia. L’andorrà va fer un temps de 4’19” que li va permetre sumar 8 punts per a la classificació general. El guanyador de la prova va ser el local Michele Boscacci, amb un temps de 3’59”, seguit pel seu compatriota Nadir Maguet, i pel suís Iwan Arnold. Entre la resta de representants de la Federació Andorrana de Munta-nyisme a la cursa esprint en categoria sènior, Gerber Martín va ser 35è i Jordi Solé, 36è, a 40 i 45 segons respectivament del triomf.

També va haver-hi representació del Principat a la prova júnior, amb la novena plaça de Sergi Casabella com a resultat més destacat d’una cursa que va guanyar el suís Arno Lietha i que va tenir l’italià Giovanni Rossi i el francès Baptiste Ellmenreich ocupant la resta de llocs del podi. De la seva banda, Carles Serra i Arnau Soldevila van ser 15è i 16è respectivament, tancant la taula.

Després de la jornada de descans d’ahir, avui serà el torn de la cursa individual de l’última Copa del Món de la temporada, que donarà el tret de sortida a les 8.30 hores del matí. En categoria sènior, la carrera tindrà un recorregut de 18 quilòmetres, amb 1.855 metres de desnivell. La cursa arrencarà i acabarà al refugi Boch, a 2.085 metres d’alçada, i el punt més alt del traçat serà el Campanari de Vallesinella, a 2.900 metres. La cursa individual en categoria júnior arrencarà mitja hora més tard, a les 9.00 hores. El circuit també serà de 18 quilòmetres amb inici al refugi Stoppani, a 2.440 metres, i final al refugi Boch, amb un desnivell total acumulat de 1.500 metres.

tracking