Joan Peñarroya

“Baskonia no ho ha tingut fàcil”

“Baskonia no ho ha tingut fàcil”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segona derrota consecutiva fora de casa, i novament, la sensació que va quedar no era dolenta del tot. Caure a la pista d’un dels grans és perfectament comprensible, i es paeix millor si es planta cara. Joan Peñarroya tenia clar que es van fer coses malament ahir al Buesa Arena, però la desfeta no ha de fer variar massa coses en el seu plantejament. “Hem vingut a jugar al camp del Baskonia. Hem fet un partit correcte, alguns podrien dir que bo, però jo em quedo amb la sensació que ho podríem fer millor i el Baskonia no ho ha tingut fàcil”, comentava el tècnic, que hi afegia que ara toca “descansar i preparar bé el següent perquè sabem que aquesta competició no perdona”.

L’egarenc va fer una lectura curiosa de la derrota, atribuint al mal atac l’excés de punts rivals. “És un partit que la nostra segona part defensiva és dolenta, però ells han anotat molt a partir del nostre mal atac. No és molt habitual dir això, però hem atacat malament i el Baskonia ha tingut arran d’això situacions d’anotació en velocitat que ens maten”, assenyalava.

Peñarroya també va lloar el rival i va exposar que “ha demostrat el que és, un equip top d’Eurolliga”, comentava el tècnic.

EL RIVAL

“L’Andorra és un dels millors equips”

Pedro Martínez. L’entrenador del Baskonia va declarar novament la seva admiració pels del Principat en la roda de premsa posterior al duel. “Hem tingut partits molt complicats, però evidentment el respecte, personalment i crec que com a grup, que tenim per l’Andorra és molt gran. És un equip que fa les coses molt bé, amb jugadors que fan les coses sensacionals i estan molt ben entrenats.

Realment és un dels millors equips i un dels que més dificultats ens ha posat, com s’ha vist sobretot a la primera part”, comentava.

tracking