Tennis

Andorra cau contra Islàndia i finalitza en sisena posició

Èric Cervós i Guillermo Jáuregui van disputar els partits individuals i posteriorment van fer de parella als dobles

Andorra cau contra Islàndia i finalitza en sisena posicióCOA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra no va poder tancar amb bon peu la seva presència a la Copa Davis 2018 i va caure derrotada per 3-0 contra Islàndia en el partit pel cinquè i sisè lloc de la tercera divisió de la zona europea. Igual que ha anat passant durant tota la setmana a Plovdiv (Bulgària), ahir els integrants més joves de l’equip tricolor van ser els protagonistes i van disputar els tres partits.

El primer a entrar en escena va ser el més jove de tots, Guillermo Jáuregui, que va perdre contra Anton Magnusson per 6-3 i 6-0 en 57 minuts. Al segon partit, Andorra no va poder aconseguir la victòria, ja que Èric Cervós va caure contra Birkir Gunnarsson. El del Principat es va poder endur el primer set per 2-6, però va cedir en els dos següents per 6-2 i 6-3. Amb el 2-0 en contra, i la cinquena plaça per a Islàndia, el capità de l’equip andorrà, Laurent Recouderc, va decidir que fossin els dos jugadors joves qui disputessin el partit de dobles perquè, tal com havia manifestat amb anterioritat, seguissin acumulant experiència i confiança en una competició internacional com és la Copa Davis.

El partit de dobles també es va decantar a favor dels islandesos Vladimir Ristic i Egill Sigurdsson, que van desfer-se de Cervós i Jáuregui per 6-1 i 6-3 en 50 minuts, per situar el 3-0 definitiu en el play-off per determinar la cinquena i sisena posició de la tercera divisió de la zona europea.

tracking