Tennis

Mònaco no dona opció a Andorra abans del duel clau

L’equip tricolor s’enfronta avui a San Marino per ser tercer de grup

Mònaco no dona opció a Andorra abans del duel clauFAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si la primera jornada de la Copa Davis a Plovdiv (Bulgària), dimecres, ja va ser dura per a l’equip andorrà, la segona jornada d’ahir encara ho va ser més. Mònaco, la clara aspirant a pujar al grup 2, no va donar opcions a Andorra. Primer, Jean-Baptiste Poux va debutar en aquesta edició de la Davis contra Romain Arneodo, 77è en el rànquing ATP de dobles. El més veterà de l’equip del Principat va lluitar força, especialment al primer set, que es va decidir per 6 a 3, però al segon no va mantenir el ritme i va caure amb més claredat per 6 a 1.

Després, el debutant Guillermo Jauregui es va enfrontar al 363è del món, Lucas Catarina, que va solucionar el matx per 6 a 0 i 6 a 1. Finalment, als dobles, Jauregui i Èric Cervós van cedir per 6 a 0 i 6 a 2 contra Benjamin Balleret i Thomas Oger. “Al final, és més experiència que sumen”, va comentar el capità de l’equip, Laurent Recouderc, que va lloar l’esforç i l’actitud dels joves tennistes.

La clara derrota, però, no canviarà el pla dels andorrans, que des del moment que es va fer el sorteig es van marcar l’objectiu de la tercera plaça del grup i mirar de lluitar pel cinquè lloc global. Per assolir-la, hauran de vèncer avui el duel clau contra San Marino. Cervós i Poux disputaran els duels individuals i aquest segon repetirà als dobles amb Recouderc, que es troba millor de les molèsties físiques.

tracking