Triatló

La Triblanc supera els números de l'any passat

La Triblanc supera els números de l'any passatVSL SPORTS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Triblanc la Massana 2018 es disputa diumenge vinent i des de l’organització del triatló es mostren d’enhorabona, arran que el nombre d’inscripcions supera les xifres de l’any passat, tal com van explicar ahir durant la presentació. A hores d’ara hi ha un total de vuitanta-quatre inscrits i esperen arribar al centenar, tot i que avui és el darrer dia per sol·licitar un dorsal des de la pàgina web oficial.

El 2017 prop d’una vuitantena de participants van donar-s’hi cita i en aquesta quarta edició comenten que la Triblanc es consolida. Tant el comú de la Massana com Vallnord-Pal Arinsal donen suport a aquest esdeveniment amb sortida des de la plaça de les Fontetes, que consta de set quilòmetres de running, dotze de bicicleta i des de la Caubella fins al Cubil els esportistes, per pista marcada, es posaran els esquís de muntanya per afrontar un desnivell positiu de sis-cents vuitanta metres. “Es tracta de buscar punts emblemàtics per mostrar els racons més bonics de la par­ròquia”, va comentar l’organitzador, Gerard Riart.

D’altra banda, la Red Bull Home Run se celebra demà a Vallnord-Ordino Arcalís, una prova extravagant apta per a esquiadors i surfistes de neu.

tracking