Tic Tapa i Vall Banc, a la final de la Copa Constitució

Els lauredians superen l’Inter Club Escaldes a la pròrroga i els colomencs tomben el Lusitans amb doblet de Gabi Riera

Tic Tapa i Vall Banc, a la final de la Copa ConstitucióFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tic Tapa Sant Julià va acabar ahir amb el somni europeu de l’Inter Club Escaldes després de guanyar la semifinal de la Copa Constitució Protecvall a la pròr­roga. En un duel amb ocasions comptades, els lauredians van segellar el seu retorn a una final de la Copa Constitució tres anys després gràcies a un gol de Villanueva en l’últim sospir. Quan semblava que s’arribaria a una nova tanda de penals, el davanter del Tic Tapa va fer un gol al temps afegit de la segona part de la pròr­roga que significava una final i que deixava l’Inter sense possibilitats de reacció.

En l’altra semifinal hi va haver més encert de cara a porteria i no van faltar gols en el temps reglamentari. Primer, el Vall Banc es va avançar amb un gol de Gabi Riera al minut 28. Abans d’arribar al descans, però, Santiago va fer l’empat i al minut 65, el mateix internacional del conjunt colomenc va fer el segon per als seus que els permetia classificar-se per segon any seguit per a la final de la Copa Constitució i tercera vegada en quatre anys.

El duel decisiu pel títol, que donarà una plaça per a l’Europa League al guanyador, es disputarà el proper 20 de maig a l’Estadi Nacional.

tracking