Esquí

Joan Verdú acaba segon al gegant FIS de Sainte Foy

Joan Verdú acaba segon al gegant FIS de Sainte FoyFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú va ser segon al gegant FIS disputat ahir a l’estació de Sainte Foy Tarentaise (França) a només 0”14 del vencedor de la prova, el gal Remy Falgoux. L’andorrà va fer el millor temps de la primera mànega de 100 participants amb 52”61, mentre que a la segona baixada va aconseguir el tercer millor registre (52”14), per a una marca final d’1’44”74, pels 1’44”61 de l’esquiador francès. A més, Verdú va fer 14,70 punts FIS.

A Sierra Nevada (Granada) l’equip de la FAE segueix quallant una bona actuació després del triomf de Matias Vargas al supergegant. Ahir es va disputar el gegant del Campionat d’Espanya amb dos podis per als esquiadors andorrans. En categoria femenina, Cande Moreno va ser tercera a 1”67 de la vencedora, Júlia Bargalló, i Xènia Rodríguez va finalitzar en 11è lloc. Pel que fa a la prova masculina, Robert Solsona també va pujar al tercer esglaó del podi, a 0”60 de Juan del Campo, i Axel Esteve va ser quart a 0”61 del guanyador. Àlex Rius, vuitè, i Albert Pérez, desè, van completar el Top-10.

D’altra banda, la Federació Andorrana d’Esquí va confirmar ahir les dates del Campionat d’Andorra d’eslàlom i gegant que es van haver de suspendre la setmana passada. L’eslàlom serà dijous 12 d’abril i el gegant, divendres 13, en tots dos casos a Ordino Arcalís, a Vallnord.

tracking