'Vlado' Jankovic: “Gaudeixo de la vida al MoraBanc”

L’aler serbi internacional amb Grècia es mostra encantat en el seu primer curs al país i en un futur es veu d’entrenador

'Vlado' Jankovic: “Gaudeixo de la vida al MoraBanc”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’aler Vlado Jankovic va aterrar al BC MoraBanc Andor­ra l’estiu passat i en una entrevista concedida a l’espai Behind The Bucket del portal digital de bàsquet eurohoops va parlar molt bé del seu nou club i país de residència. “L’organització de l’entitat és realment bona i està en constant creixement. Gaudeixo jugant amb els meus companys i definitivament de la vida”, va comentar el serbi internacional amb la selecció grega.

A més, no va dubtar a obrir-se més quant a opinions d’Andorra: “M’agrada el verd que hi ha, és cert que neva força sovint, però tot és maquíssim.” Mentre que sobre els andorrans va explicar que “són molt amistosos. El fet de jugar en un lloc petit fa que tot­hom et conegui i d’això hi ha coses bones i d’altres que no ho són tant [riu]”. Jankovic és bastant fanàtic de les xarxes socials i, sobretot, des del compte d’Instagram se’l pot conèixer més a fons. Un dels millors amics és el seu gos Hugo i com a curiositat va assegurar que “per ell vaig haver de venir al Principat en cotxe des de Grècia i vaig trigar aproximadament tres dies”. Només té 28 anys i encara li queda una llarga carrera damunt els parquets, ara bé, en un futur “em veig fàcilment exercint d’entrenador”, va exposar el tricolor, que registra una mitjana de quasi 9 de valoració tenint en compte els 7 darrers partits que ha disputat.

tracking