x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Rugbi

El VPC cau a Montech i tanca el curs

El conjunt tricolor es veu superat en una segona part marcada pel baix to físic
Moment d'un enfrontament del VPC, aquesta mateixa temporada a l'Estadi Nacional.

El VPC cau a Montech i tanca el curs

Moment d'un enfrontament del VPC, aquesta mateixa temporada a l'Estadi Nacional.

Fernando Galindo
Actualitzada 02/04/2018 a les 07:06
El VPC Andorra va caure ahir a Montech enfront el Coquelicots Montechois Rugby per 28 a 14 en la primera ronda de les fases d’ascens a la divisió d’honor. Aquesta derrota va provocar que el conjunt que dirigeixen els entrenadors Jonathan Garcia i David Kirikàixvili abaixi el teló quant a la present temporada i ja pensi en la propera. El fet de no poder tenir el factor camp amb motiu de la disposició de la classificació final, un cop acabada la fase regular, va passar força factura als tricolors, que, a més, aquest curs no s’han mostrat gaire sòlids lluny de l’Estadi Nacional. El Montechois s’està convertint en una espècie de malson per als del Principat, arran que la campanya anterior també va privar-los de superar aquest tram i allargar el somni.
En qualsevol cas, en relació pròpiament amb l’enfrontament “ens han passat molta factura les lesions i les darreres setmanes d’activitat frenètica amb els isards”, va comentar Garcia, que hi va afegir que “a la segona meitat hem patit una davallada física important que el rival ha sabut aprofitar i encara més tenint en compte que es caracteritza per ser un equip bastant físic”. A partir d’ara es presentaran una sèrie de converses i dies intensos de despatxos per decidir si el VPC Andorra segueix competint a França o a Espanya. De moment el que és clar és que els tècnics volen continuar amb el mateix projecte, així que volen que “el club doni continuïtat a aquest grup”, va sentenciar.
Etiquetes
  • #1 Robert
    (02/04/18 08:05)

    Ara si que si amb el rugby també anem cap a espanya, ja ens poden annexionar amb l'alt Urgell i felicitar als CDR, per anticipar se a el que aquest país està demanan cada dia, mol a pesar meu.   Pobre Andorra.....

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts