ACB LLIGA ENDESA

Amb la confiança intacta

El MoraBanc rep el Saragossa al Poliesportiu, on espera recuperar el triomf i fer de la desfeta a Gran Canària un petit entrebanc

Amb la confiança intactaACB PHOTO / E. CASAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc ve tot just de perdre al camp de l’Herbalife Gran Canària, però la sensació que ha quedat després d’aquell duel no és de cap manera de desconfiança. Es va caure de peu i això permet afrontar el partit d’avui (21 hores) contra el Tecnyconta Saragossa amb gairebé la mateixa confiança que hi havia abans del duel a terres canàries. Els tricolors tenen encara molt present la històrica ratxa de set victòries consecutives i a més s’enfronten a un dels rivals de la part baixa de la classificació, el Tecnyconta Saragossa, que és 14è a la taula. A més a més, els del Principat tindran el seu públic davant, fet que multiplica la motivació per quedar-se amb el triomf.

No obstant això, i com és habitual, els jugadors i tècnic del MoraBanc no es refien del que pugui dir la classificació, els precedents o la situació actual. “A priori, i és evident, la gent es pensa que hem de guanyar sí o sí, però aquests són els partits complicats i difícils, contra un rival amb un molt bon estat de forma i la confiança segurament en el seu millor moment de la temporada”, assenyalava Joan Peñarroya dijous en la roda de premsa prèvia al duel.

Els darrers canvis que han fet al conjunt aragonès, tant a la plantilla com a la banqueta, han anat a millor, especialment en aquesta segona. “Encara que el Saragossa estigui en una situació compromesa, és un equip que ha millorat molt les últimes setmanes. Des de l’arribada del Pep Cargol porten tres de sis en triomfs jugant un bon bàsquet”, comentava el tècnic del MoraBanc.

Els tricolors, per la seva part, tenen el record negatiu de l’anada, en què possiblement es va jugar el pitjor partit de la temporada a l’ACB i va enfonsar l’equip en el moment de menys confiança fins ara. “Som conscients que el partit que vam jugar a Saragossa a la primera volta és un dels pitjors que hem jugat aquesta temporada i segurament és gairebé l’únic partit en què l’equip no va arribar amb opcions de competir la victòria molts minuts abans que acabés el partit”, recordava el tècnic egarenc, que puntualitzava que “som equips molt diferents, amb canvis”.

Una de les parts més negatives prèvies al matx d’avui són les molèsties de Jaime Fernández durant la setmana. El madrileny va notar un dolor a l’adductor i és dubte per al partit. “Està regular. Hem decidit aturar-lo de l’entrenament perquè es recuperi. Tot anirà en funció de la seva evolució”, exposava Peñarroya. La resta, però, està al cent per cent.

ELS PRECEDENTS

Garantia de triomf local en els duels entre Andorra i Saragossa

ANDORRA LA VELLA. El MoraBanc Andorra i el Tecnyconya Saragossa s’han enfrontat un total de set vegades i només una vegada d’entre tots aquests precedents la victòria no ha estat local. Va ser en el duel a terres aragoneses de la temporada 2015/2016, en la qual els de Joan Peñarroya van endur-se un triomf per 73 a 80. No obstant això, aquell va ser l’únic partit entre els dos conjunts que avui s’enfronten en què el triomf no se’l va quedar l’equip que actuava com a local. Per tant, el Saragossa no sap què és vèncer al Poliesportiu.

tracking