Stevic, motivat amb el duel contra el Tecnyconta Saragossa

Admet que la derrota de la primera volta pot ser un al·licient més de cara al partit contra els aragonesos

Stevic, motivat amb el duel contra el Tecnyconta SaragossaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va perdre diumenge passat a Gran Canària un partit més de dos mesos després de l’última derrota, el 14 de gener a la pista del Movistar Estudiantes, però per un dels capitans de l’equip, Oliver Stevic, aquesta derrota no ha de canviar res: “totes les ratxes acaben algun dia i segur que hauríem pogut jugar millor, però per a nosaltres no canvia res i seguirem jugant com les setmanes anteriors”. El pivot va admetre que en alguns moments de diumenge “estàvem una mica fora de concentració, perquè no estàvem en bonus i no vam fer falta per evitar cistelles”, i va afegir que “a més, teníem una mica de problemes en general perquè si el rival et fa 99 punts és molt difícil guanyar fora de casa”.

Però Gran Canària ja és història i el proper repte serà la visita del Tecnyconta Saragossa dissabte al Poliesportiu d’Andorra. El tècnic Joan Peñarroya i el vestidor ha reconegut en més d’una ocasió que el duel de la primera volta a l’Aragó, que va acabar amb derrota per 95-78, ha estat dels pitjors partits de la temporada, i Stevic va reconèixer que aquell record serà un element motivacional més de cara a diumenge: “vam jugar molt malament contra ells i va ser un dels nostres pitjors partits de la temporada, tots recordem com va ser el partit, i tenim una motivació molt gran per jugar bé”. Precisament sobre el rival, el pivot va manifestar que “són un bon equip, juguen bé, i segur que vindran aquí a competir i jugar un bon partit”.

Pel que fa a l’estat de forma del MoraBanc Andorra, Stevic va assegurar que “sabem que estem en el millor moment del curs, però ho hem de confirmar sobre la pista”, i va agregar que “falten dos mesos fins a final de temporada i pot canviar tot, i el més important són les lesions. Ara estem tots bé i no tenim problemes, però tots recordem quina era la situació a inicis de gener”.

Stevic ha estat un dels molts jugadors que aquest curs ha patit problemes físics, en el seu cas al tendó d’Aquil·les, però les molèsties ja van quedar enrere i afirma que “la finestra FIBA del febrer sense partits m’ha ajudat molt perquè vaig poder fer una teràpia i ara cada dia estic millor. Crec que tot anirà bé fins a final de temporada”.

tracking