tennis

Guillermo Jauregi s'afegeix a l'equip per a la Copa Davis

Guillermo Jauregi s'afegeix a l'equip per a la Copa DavisAlbert Canes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra tornarà a buscar l’ascens al grup 2 de la Copa Davis a partir de la setmana vinent, en el torneig que es disputarà a Bulgària i que enfrontarà el Principat a Mònaco, Liechtenstein i a l’amfitrió. El dimarts es realitzarà el sorteig de l’ordre dels partits i a partir de dimecres es començaran a disputar els duels. Enguany, l’equip tricolor compta amb un afegit amb el qual no comptava anys enrere i que pot fer augmentar les opcions de triomf: un quart membre per al conjunt. Es tracta del jove tennista de 17 anys Guillermo Jauregi, que s’afegirà als ja tradicionals Laurent Recouderc, el capità, Jean-Baptiste Pou, i Èric Cervós. “És tot un honor poder jugar aquesta competició, que hagin cregut en mi i m’hagin donat suport. Ho agraeixo molt i ho donaré tot, aniré a morir. En tinc moltes ganes”, exposava un il·lusionat Jauregi.

L’objectiu, novament, serà el de pujar de categoria i els membres de l’equip veuen més possibilitats enguany amb l’afegit d’un quart membre. “Aquest any tenim la sort que tenim dos alumnes que juguen bé i milloren cada any, tenim possibilitats de guanyar punts amb ells i repartir-nos el cansament”, indicava Recouderc, mentre Poux comentava que “estem ben preparats físicament, i veig una opció molt real de poder pujar”.

El president de la Federació Andorrana, Àlex de Santiago, remarcava que “no podem plantejar-nos res més que pujar”, però puntualitzava que “els altres també ho volen fer i sempre és molt complicat. A nosaltres no ens guanyarà ningú en il·lusió, però sabem on tenim els peus”.

tracking