TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Cursa de muntanya

La segona Jorma Urban Trail espera arribar als 300 corredors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Escaldes-Engordany acollirà el proper 27 de maig la segona edició de la Jorma Urban Trail, prova que serà la primera cita de la Copa d’Andorra de Curses de Muntanya. Tal com va passar l’any passat, enguany hi haurà tres distàncies possibles, de 5, 10 i 21 quilòmetres, i les previsions de l’organització són arribar als 300 participants (l’any passat va haver-n’hi 262). Un dels participants serà el corredor de trail i ultratrail català, Pau Capella, que va assegurar que “és un bon circuit per fer una bona marca”.

Entre les novetats per enguany, el club escaldenc No Limits organitzarà entrenaments gratuïts els dijous a partir del 12 d’abril, i dues sessions de reconeixement del circuit els dissabtes 28 d’abril i 12 de maig. A més, els dorsals aniran personalitzats amb el nom, i pujaran fins als 13 els col·laboradors de la cursa.

Les inscripcions ja es poden fer presencialment a la botiga Jorma Trail d’Andorra la Vella, i a partir de la setmana vinent també de manera on line.

tracking