Reportatge

Passió al país per l'albiceleste

55 argentins residents a Andorra han viatjat a Madrid per viure avui el duel entre España i Argentina, el qual esperen que sigui tota una festa.

Passió al país per l'albicelestePPXA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És més que evident que la comunitat argentina està molt present a Andorra. Tots ells es fan sentir molt allà on van i són uns apassionats dels esports. A més, sempre que poden ho demostren, també els d’Andorra. Aprofitant que la selecció argentina s’enfronta avui (21.30 h) a l’espanyola en un lloc relativament a prop com és Madrid, la Peña Pasión Xeneize d’Andor­ra ha organitzat un viatge per animar els seus.

Ahir al vespre, unes 55 persones van agafar un autobús per anar a la capital espanyola on tenen una sèrie d’activitats programades durant el dia d’avui. La més destacada és el banderazo, en què gran part dels 6.000 argentins que s’esperen al Wanda Metropolitano es reuniran en un punt de Madrid per fer una caminada cantant fins a l’estadi. “Viurem el partit al nostre estil. Sense parar de cantar, cridar i animar des del minut 0 fins que acabi, sense importar el resultat, encara que esperem que guanyin”, indica la representant de la penya, Paola Farias. Un dels al·licients previs al duel és saber si Leo Messi jugarà o no. “Molts pensem que potser és millor que no jugui perquè venen partits importants i el Mundial, però clar que fa il·lusió veure’l jugar a la selecció”, indica. Avui sortiran de dubtes.

tracking